2013-12-04 09:07:21• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Jó hangulatban van

Napi horoszkóp december 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Az érzelmi élete hullámvasút: egyszer fenn, egyszer lenn. Ha ez azonban túl gyorsan, és túl szélsőségesen ismétlődik, akkor felmerülhet valamilyen pszichés betegség gyanúja. Enyhébb esetekben a forró szauna és a hideg víz segíthet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A mai napot különösen szépnek fogja találni. A madarak és a kóbor kutyák is megérezhetik a jókedvét, mert az ön nyomába szegődnek. Jól teszi, ha vesz végre egy madáretetőt a háza elé: ezzel jó energiákat csalogat magához.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma senki és semmi nem parancsolhat önnek: végre azt teszi és úgy, amihez és ahogyan kedve van. Talán még egy görbe utat is megengedhet magának, ami a régi szerelméhez vezet. Mára meleg barátsággá szelídült az egykor oly forró tűz.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Vállaljon kevesebb feladatot, mert annyi keze még önnek sincs, amennyi mindenbe belekezdett az utóbbi időben. Ráadásul ön szereti tökéletesen csinálni a dolgait. Ahhoz pedig idő és ihletettség kell. Haladjon kicsit lassabban!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Olyasvalakit bánt meg ma csípős szavaival, akit pedig nagyon nem kellett volna. Az illető, bár ellenségnek tűnik, valójában nagyon is a javát akarja. Jobb, ha mielőbb kiengeszteli. Még jó barátok, üzlettársak, vagy szeretők lehetnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Jó hangulatban van, mert végre elérte azt, amire vágyott: az ön kezében van az irányítás. Ám kétes nyeremény ez: majd meg fogja látni, hogy néha bizony jobb lenne védtelennek és támaszra szorulónak lenni. Egyelőre élvezze a hatalmat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Az utóbbi időben nehéz napokat élt át, főleg anyagi szempontból. A mai nap lehet a mélypont, de közel már a fordulat ideje. Ma azonban még akár kölcsönre, átmeneti segítségre is szorulhat. Szerencsére mindig van egy barát, aki segít.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Boldog és nyugalmas napra számíthat, egész nap mosolyog. A vidámsága ragadós: a környezetében is mintha kisütne a nap. Az erejéből még arra is telik, hogy estére valami finomságot süssön a családjának.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Mindig ön az élenjáró a szellemi dolgokat illetően a munkahelyén. Folyton kitalál, meglátja a kézenfekvő és egyszerű megoldásokat. Javaslataival ma elkápráztathatja a főnökeit is. Jó úton halad a magasabb pozíció felé.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Szép, csendes és nyugodt napra számíthat. Ha ezt a csendet és nyugalmat sikerül fénnyel és szeretettel telítenie, akkor gyönyörű béke honolhat ön körül. Egyéb esetben csak úgy érzi, hogy unatkozik. Készítsen karácsonyi díszeket!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Nem halogathat tovább egy döntést, amit már régóta mérlegel magában. A kedvese is régóta rágja már a fülét valamiért. Vagy a háza táján vált halaszthatatlanná egy munkálkodás, javítás, vagy felújítás. Lehet, egyszerre több téren.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Megint el van havazva, ki sem lát a munkájából. Sajnos ez azzal is járhat, hogy már a kedvesét is elhanyagolja. Ne sértődjön meg, ha zokon veszi ezt öntől. Sír, kiabál, csapkod. A neme és a vérmérséklete szerint. Vigasztalja meg!

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: